NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

NVRDtalk Monique Hennekens ‘Cameratoezicht in de afvalbranche’ (23 april)

Datum: 16-04-2020
Verschillende NVRD-leden maken gebruik van cameratoezicht in verband met bijplaatsingen bij afvalcontainers of op de milieustraat. Mag dit eigenlijk wel? Wanneer mag het wel en wanneer niet? Welke aanwijzingen geeft de Autoriteit Persoonsgegevens? Hierover gaat de NVRDtalk die Monique Hennekens van Hekkelman Advocaten verzorgd op 23 april van 15.00 tot 16.00 uur.

Over Monique Hennekens:
Monique Hennekens is binnen Hekkelman Advocaten gespecialiseerd in Privacy en IT en specifiek in privacy binnen de afvalbranche. Zo staat ze de gemeente Arnhem bij in de afvalpassen zaak en is ze nauw betrokken bij het opstellen van diverse Privacy factsheets voor de NVRD. Na de talk van 20 minuten is er ook gelegenheid om vragen ste stellen aan Monique over andere afval gerelateerde privacy vraagstukken.

Aanmelden voor deze NVRDtalk kan hier.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.