NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

NVRDtalk over gedragsverandering 9 april

Datum: 07-04-2020
Op donderdag 9 april aanstaande organiseren wij een online NVRDtalk over gedragsverandering. Spreker is Luuk Bos Domeinmanager Afval & Milieu bij Dijksterhuis & van Baaren (D&B).  

Om gedrag te veranderen moet je eerst begrijpen wat je doelgroep beweegt of tegenhoudt. Het psychologische landschap van je doelgroep is hét kompas voor een succesvolle aanpak. Gedragspsycholoog Luuk Bos van D&B vertelt in deze NVRDtalk over verschillende aanpakken die bijplaatsingen verminderden in Rotterdam, Amsterdam en Nijmegen. Elke aanpak speelde in op andere drijfveren om de doelgroepen effectief te bereiken. Na ongeveer 20 minuten ‘talk’ is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan Luuk Bos.

Datum: Donderdag 9-4-2020
Tijd: 15.00 tot 16.00 uur

Meer informatie over NVRDtalks? Zie dit nieuwsbericht!

Meld je gratis aan via deze link. Je ontvangt op de ochtend van de NVRDtalk een link waarmee je de sessie bij kan wonen.

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.