NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

NVRDtalk: Afvalscheiding op scholen

Datum: 17-06-2021
Op 15 juli 15.00 - 16.00 uur organiseren wij een NVRDtalk over Afvalscheiding op scholen. Afvalscheiding op scholen is een onderwerp dat bij veel leden van de NVRD leeft. Op de website van de NVRD vindt u een speciaal dossier over dit onderwerp.

Het dossier bevat onder andere een uitgebreide leidraad waarin leden worden geïnformeerd over de afwegingen en de stappen die doorlopen moeten worden voor een zorgvuldige besluitvorming bij het aanbieden van afvalscheiding op scholen en maatschappelijke organisaties.

Tijdens de NVRDtalk neemt Barbara Langendoen van de NVRD u mee door de inhoud van de leidraad. De leidraad zelf is hier volledig te lezen.

Op 5 mei 2021 hebben wij in onze nieuwsbrief een oproep geplaatst om vragen over afvalscheiding op scholen in te dienen. In het tweede deel van de Talk geven wij antwoord op de vragen die wij hebben ontvangen. Tevens is er ruimte om uw vragen voor te leggen aan de aanwezige juridische en fiscale experts.

Klik hier om aan te melden.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.