NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

NVRDtalk: Waardering uiten zonder loonsverhoging?

Datum: 25-02-2021
Tijdens de Week van de AfvalHelden staat de donderdag in het teken van 'waardering'. Hoe uit je waardering aan medewerkers? Is loonsverhoging de enige manier om hier invulling aan te geven? Of zijn er ook andere manieren waarop je waardering kan uiten? En kunnen medewerkers ook onderling waardering naar elkaar uiten?

Op donderdagmiddag 4 maart neemt Dr. A.R. (Arjella) van Scheppingen jullie mee in de manieren waarop je waardering kan uiten naar je collega’s. Arjella komt met concrete voorbeelden en geeft handige tips die je binnen je eigen organisatie kan toepassen.

Over Arjella van Scheppingen
Arjella van Scheppingen werkt als zelfstandig onderzoeker, adviseur en docent in het brede vakgebied van werk en gezondheid. De thema’s die haar fascineren zijn persoonlijk leiderschap, vitaliteit en sociaal kapitaal. Ze is gespecialiseerd in het - op een positief motiverende manier- ontwikkelen van een werkklimaat dat bijdraagt aan duurzaam vitaal blijven (samen)werken.

Wil je bij de de NVRDtalk ‘waardering uiten zonder loonsverhoging?’ aanwezig zijn? Meld je nu alvast aan! Deelname is geheel gratis. De talk vindt plaats op donderdagmiddag 4 maart en is van 15.00 – 16.00 uur.  

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.