NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

NVRDtalks over gladheidbestrijding

Datum: 17-03-2021
Het Gladheidbestrijdingscongres 2021 is verplaatst naar 14 april 2022. In april van dit jaar organiseren we wel twee gratis online talks over dit onderwerp. De eerste talk met onder andere meteoroloog Reinier van de Berg en de tweede met Schuitemaker en Aebi Schmidt.

Gladheidbeheer in extreme winters (1 april)
Op 1 april kijken we met meteoroloog Reinier van de Berg terug op de afgelopen winterperiode en zullen Dar en de gemeente Hellevoetsluis hun ervaringen delen over het extreme winterweer van begin februari. Reinier van de Berg heeft naast een passie voor het klimaat ook een passie voor duurzaamheid en klimaatverandering en zal vertellen wat gladheidsbeheerders de komende jaren te wachten staat.

Circulair gladheidbeheer (15 april)
Op 15 april staat circulariteit centraal. Schuitemaker en Aebi Schmidt presenteren de mogelijkheden die zij zien in duurzaam gladheidbeheer, welke trends en ontwikkelingen ze verwachten en hoe zij inspelen op de ambitie van de overheid om in 2050 100% circulair in te kopen. De gemeente Utrecht geeft een korte schets van hun ervaringen met duurzaam aanbesteden.

Inschrijven voor deze talks kan via onderstaande links:

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.