NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Olaf Prinsen van NVRD naar Jeugdzorg Nederland

Datum: 23-01-2020
Olaf Prinsen wordt per 1 april directeur van Jeugdzorg Nederland. Het bestuur van de branchevereniging heeft gisteren unaniem ingestemd met zijn benoeming. Daarmee verlaat hij de Koninklijke NVRD, de vereniging voor afval- en reinigingsmanagement. 

“We hebben geluk gehad dat Olaf Prinsen bijna vijf jaar onze directeur heeft willen zijn. Zowel voor de vereniging als het bureau heeft hij veel bereikt en we feliciteren hem met zijn volgende stap.” aldus Han Noten, voorzitter van de NVRD.

Olaf Prinsen kijkt uit naar de volgende stap in zijn carrière, maar gaat de branche ook missen. “De afgelopen jaren heb ik met veel plezier voor de NVRD gewerkt. Ik ben trots op de resultaten van onze vereniging en op het feit dat we zulke actieve en betrokken medewerkers en leden hebben. De stap naar Jeugdzorg Nederland is een uitdagende, waar ik hoop met bestuur, bureau en leden ook een verschil te kunnen maken."

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.