NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Online bijeenkomst 'Grip op Onkruid' 6 november

Datum: 20-10-2020
Voor de zomer heeft de NVRD een onderzoek laten uitvoeren naar de stand van zaken van onkruidbeheer in Nederland. Op 6 november presenteren we de uitkomsten hiervan tijdens een online bijeenkomst.

De NVRD organiseert een online bijeenkomst over de resultaten van de evaluatie onkruidbestrijding. Tijdens deze bijeenkomst zullen adviesbureaus Tauw en Peter van Welsem in twee werksessies ingaan op de resultaten uit de evaluatie, met als doel om de aanwezigen meer grip op onkruid te laten krijgen.

De onderwerpen die in de eerste sessie aan de orde komen zijn: Samenwerking tussen opdrachtnemer en opdrachtgever & beleving van onkruid. In de tweede sessie zal in worden gegaan op: Klimaat/duurzaamheid, Ontwerp & Methoden/kosten.

In de twee sessies zullen we eerst de resultaten van het onderzoek delen, daarna komt een ervaringsdeskundige aan het woord, waarna er ruimte is om interactief van gedachten te wisselen en ervaringen te delen.

Meld je aan via deze link

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.