NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Online bijeenkomst: Op weg naar een UPV op luiers

Datum: 21-12-2022
Op woensdag 25 januari 2023 van 10.00 – 11.00 uur organiseert de expertgroep luiers van de NVRD een online bijeenkomst voor gemeenten en inzamelaars over uitgebreide producentenverantwoordelijkheid voor luiers.
Net voor de zomer heeft staatssecretaris Heijnen aangekondigd om aan de slag te gaan met een UPV voor luiers- en incontinentiemateriaal. De nieuwe UPV gaat naar verwachting gelden vanaf 2026. Daarom heeft de NVRD een expertgroep luiers in het leven geroepen, bestaande uit Metropoolregio Amsterdam, Meerlanden, Dar, Circulus, gemeente Assen, gemeente Tilburg en Omrin.

De online bijeenkomst is bedoeld om gemeenten en inzamelaars te informeren over de laatste ontwikkelingen omtrent de UPV en om gezamenlijk de uitgangspunten te bespreken.

Aanmelden 
Klik hier om je aan te meldenMeer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.