NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Ontwerpbesluit overeenkomst matrassen ter inzage

Datum: 30-09-2021
Stichting Matras Recycling Nederland (MRN) heeft een verzoek tot algemeen verbindend verklaren van de overeenkomst inzake de afvalbeheerbijdrage voor de recycling van matrassen (hierna: overeenkomst matrassen) ingediend bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De overeenkomst matrassen vormt een financiële basis voor invulling en uitvoering van een afvalbeheerstructuur voor matrassen.

In de Staatscourant staat een kennisgeving van het ontwerpbesluit overeenkomst matrassen (gepubliceerd op 10 september 2021). U kunt de kennisgeving hier terugvinden. Het verzoek, het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen nu 6 weken ter inzage en binnen diezelfde periode kunnen er zienswijzen worden ingediend. 

Op dit moment werkt de werkgroep matrassen van de NVRD aan een reactie op het ontwerpbesluit overeenkomst matrassen. Meer hierover in de volgende nieuwsbrief. 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.