NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Opbrengst 4 jaar VANG-support

Datum: 18-03-2021
Sinds 2017 heeft een flink aantal gemeenten gebruik gemaakt van VANG-support-trajecten. Hierbij konden ze bij het beantwoorden van VANG-HHA-gerelateerde vragen ondersteuning krijgen van een adviseur. Deze ondersteuning (32 uur) werd gefinancierd vanuit het VANG-HHA-programma. De resultaten hiervan zijn nu via de VANG-HHA website te raadplegen.  

Van ruim 50 trajecten is de opbrengst weergegeven. Diftar, beleidsvoorbereiding, communicatie en inzameling in hoogbouw zijn enkele voorbeelden van onderwerpen. Dit kan andere gemeenten helpen en inspireren bij het (uitvoeren van) afval- en grondstoffenbeleid.
Bent u benieuwd naar wat ondersteuning in 2021 inhoudt? Koos van Dael (vandael@NVRD.nl | 06 51396369) en Samuel Stollman (stollman@NVRD.nl | 06 5184 5724) kunnen u hierover meer informatie geven.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.