NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Oproep: sluit je aan bij het netwerk voor afvalcoaches

Datum: 28-09-2022
Ben jij werkzaam als afvalcoach en lijkt het je leuk om in contact te komen met andere afvalcoaches? Sluit je dan aan bij het nieuwe netwerk van afvalcoaches, geïnitieerd door Yvette Loeve, afvalcoach bij Blink.

"De afgelopen 1,5 jaar ben ik werkzaam als afvalcoach. In deze periode heb ik veel contact gezocht met anderen in deze functie. Hier heb ik enorm veel aan gehad. Ik ben dan ook van mening dat we elkaar nog veel meer kunnen helpen en inspireren als er meer contact is."

De NVRD ondersteunt dit van harte. Dus ben jij werkzaam als afvalcoach en ben je op zoek naar nieuwe contacten en/of wil je meedenken over verschillende onderwerpen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar communicatie@mijnblink.nl of post@nvrd.nl met in het onderwerp 'Aanmelden netwerk afvalcoach'.

 

 

 


Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.