NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Oproep: vult u de circulaire initiatieven vragenlijst ook in?

Datum: 05-12-2019
Op maandag 25 november is een vragenlijst gestuurd naar alle gemeenten en publieke bedrijven over circulaire initiatieven van NVRD-leden. Inmiddels hebben we meer dan dertig reacties ontvangen.

Graag roepen we de leden op die de enquête nog niet hebben ingevuld, om dit alsnog te doen. Op deze manier worden de circulaire initiatieven en ‘best practices’ binnen de branche gebundeld. Kunnen de circulaire initiatieven gedeeld worden en worden betrokken leden met elkaar in contact gebracht.

Verder wordt er begin 2020 een ‘circulaire netwerkmiddag’ georganiseerd met de leden die interesse getoond hebben in dit netwerk via de enquête. Wilt u als gemeente of publiek bedrijf hierbij ook aanwezig zijn? Vul dan nog even de vragenlijst in en dan zien we u volgend jaar!

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.