NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Organiseer een sessie tijdens ISWA 2020 in Rotterdam!

Datum: 09-01-2020
Op maandag 13 januari is de zogeheten ‘Call for Sessions’ geopend voor het internationale ISWA Congres dat dit jaar plaatsvindt in Rotterdam van 28 tot 30 september. Tot 1 maart kunnen geïnteresseerden een voorstel indienen voor een sessie die ze zouden willen organiseren tijdens het congres. De call for sessions wordt in april gevolgd door een ‘Call for Abstracts’, waarmee voorstellen kunnen worden ingediend voor een presentatie. Het indienen van voorstellen verloopt via de congreswebsite: www.iswa2020.org

Een dergelijke tweetraps procedure is nog niet eerder gevolgd bij de organisatie van een ISWA-congres. De organisatoren van het congres, gemeente Rotterdam en NVRD, hebben hiervoor gekozen om het congres meer dynamisch te maken. Naast de traditionele parallelsessies met PowerPointpresentaties moeten er deze keer veel meer interactieve werkvormen komen zoals workshops, discussiesessies, talentenshows, etc. Personen die een sessie willen organiseren tijdens het congres worden van harte uitgenodigd om hiervoor een voorstel in te dienen via de congreswebsite.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.