NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Pollutec 2021: meetings, lezingen inspirerende evenementen

Datum: 22-08-2021
De 2021-editie van de Pollutec, georganiseerd door RX France,  wordt een hybride editie om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen deel te nemen. Pollutec 2021, het internationale referentie-evenement van oplossingen voor het milieu voor de industrie, steden en gebieden, ontvangt haar bezoekers van 12 - 15 oktober in Eurexpo, Lyon (Frankrijk).

Pollutec 2021: Wat heeft deze nieuwe editie in petto?
Van de behandeling van vervuiling en overlast tot de bescherming van het milieu en de strijd tegen klimaatverandering, heeft de Pollutec zich in de loop der jaren gepositioneerd als hét internationale referentie-evenement voor ecologische en energietransitie. De beurs brengt elke editie weer innovaties en actuele onderwerpen naar voren en brengt alle Franse en internationale spelers op milieugebied samen met één doel: oplossingen bieden voor milieukwesties voor alle belanghebbenden.

Voor de 2021-editie richt de Pollutec haar programmering op 5 belangrijke milieukwesties, namelijk: de decarbonisering van de industrie, het beheer van watervoorraden, biodiversiteit van bedrijven, het beheer van biowaste en de strijd tegen de kunstmatige bemesting van de bodem. Een ander hoogtepunt, langverwacht sinds de oprichting in 2016, zullen de Pollutec Innovations Awards, opnieuw de beste innovaties van Franse en internationale eco-innovatieve bedrijven naar voren brengen en het beste van hen belonen. Naast het aanbod van de exposanten, organiseert de Pollutec nieuwe lezingen, businessmeetings en tal van inspirerende evenementen op de beurs.

Pollutec 2021: Welke internationale deelnemers dit jaar?
Tot op heden zijn, naast uiteraard de Franse, meer dan 300 internationale exposanten bevestigd uit 26 landen, waaronder België, Canada, China, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Israël, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Servië, Spanje, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland. Naast Tunesië, eregastland dit jaar, zijn 8 nationale paviljoens bevestigd uit België (Wallonië en Vlaanderen), Canada, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland en Zwitserland.  

Voor meer informatie en het bestellen van uw (gratis) toegangsbadge, ga naar www.pollutec.com

 

 

 

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.