NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Pollutec een week later dan gepland: 12 - 15 oktober 2021

Datum: 18-02-2021
Pollutec, de door Reed Expositions France georganiseerde toonaangevende vakbeurs voor milieu- en energieoplossingen, wordt in oktober 2021 met een week uitgesteld om Eurexpo Lyon in staat te stellen haar kalender voor het tweede semester te reorganiseren.

Door de onzekerheden over de ontwikkeling van de gezondheidssituatie en het verloop van de vaccinatiecampagnes was Eurexpo Lyon genoodzaakt verschillende grote evenementen die voor het eerste halfjaar gepland waren, naar het tweede semester te verschuiven. Om deze reden heeft het beurscomplex van Lyon zich tot de Pollutec-organisatie gewend met het verzoek de oorspronkelijk van 5 - 8 oktober 2021 geplande editie met een week uit te stellen. Na overleg met alle betrokkenen, en uit solidariteit met de evenementenindustrie, hebben de organisatoren van de Pollutec ingestemd met dit uitstel.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.