NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Pollutec online (1-4 december): digitale vakbeurs met gratis deelname

Datum: 19-11-2020
De verplaatsing van de fysieke Pollutec vakbeurs naar oktober 2021 als gevolg van de COVID-19 pandemie heeft de Pollutec geïnspireerd om een nieuwe, volledig digitale meeting te ontwikkelen op de oorspronkelijke data van de 2020-editie (1-4 december 2020).

Deze Pollutec Online biedt u de kans om met de belangrijkste spelers uit de industrie te communiceren rond de belangrijkste thema's van dit jaar. Een deel van deze exclusieve inhoud zal het hele jaar door beschikbaar blijven naast de fysieke editie van de Pollutec in 2021. 

Op het programma staan:  

  • 25 live-gesprekken in tv-studio's in Parijs en Lyon
  • Exposantenworkshops – die als webinars of rondetafels plaatsvinden, zodat bedrijven uit alle sectoren hun oplossingen, innovaties en successen kunnen presenteren.
  • Het beste op het gebied van innovatie in 2020 met de Pollutec Innovation Awards.
  • 100% online " Green Days " programma voor businessmeetings met ruim 200 bevestigde deelnemers uit 35 landen, die het bedrijfsleven in staat stellen contact te leggen met nieuwe internationale klanten, leveranciers en partners.
  • Een gloednieuwe directory met producten. Deze zoekmachine tool stelt gebruikers in staat om in te zoomen op de informatie over de producten, diensten en technologieën van de bedrijven die aanwezig zijn op de Pollutec, en om desgewenst direct met hen in contact te komen.  

Ga voor meer informatie en (gratis) inschrijven naar https://www.pollutec.com/en-gb/pollutec-online.html

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.