NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Presentatie nieuwe GFT wel-niet lijst vertraagd

Datum: 18-03-2020
De nieuwe wel-niet lijst voor GFT zou op het Grondstoffencongres van 19 maart gepresenteerd worden. Helaas gaat het congres niet door en heeft het Coronavirus ook de rest van het proces vertraagd. Het streven is nu om de lijst en het communicatiemateriaal in april op te leveren. Ook deze datum staat niet vast, omdat het onzeker is of de acties volgens planning uitgevoerd kunnen worden.

De NVRD, RWS, de VA en Milieucentraal werken samen aan een nieuwe gft wel-niet lijst. Op het Grondstoffencongres zou de lijst gepresenteerd worden. Het complete pakket, inclusief communicatiemateriaal, zou kort hierna online komen te staan. Helaas is deze planning teniet gedaan door onvoorziene omstandigheden. Het team werkt hard om het complete pakket zo snel mogelijk af te krijgen. Alleen is het team ook afhankelijk van externe partijen en ontwikkelingen.

Voor nu wordt er gestreefd om de wel-niet lijst en materialen zo spoedig mogelijk af te hebben.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar middelkamp@nvrd.nl .

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.