NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Presentaties Gemeentelijk Grondstoffencongres beschikbaar

Datum: 06-04-2023
Het was een ongelofelijk succes: we mochten vorige week 575 bezoekers verwelkomen op het Gemeentelijk Grondstoffencongres. Een record! Van de 20 deelsessies waar zij zich over verspreidden, zijn nu de presentaties beschikbaar.

Dat onze branche relevant is, bleek maar weer aan het aantal deelnemers én de verscheidenheid aan onderwerpen. Van personeelstekorten tot UPV 2.0 en van GFT naar duurzame evenementen: het aanbod was divers. De slides nog eens terugkijken, of zien waar het in andere sessies over ging? Bekijk dan de beschikbare presentaties op de website.

Duurzaam cadeau
Normaliter ontvangen sprekers een fysiek cadeau, maar in het kader van duurzaamheid hebben we besloten hiervan af te zien. We hebben ervoor gekozen om voor iedere spreker twee bomen te laten planten via Trees for All. Dit betekent dat er 50 bomen worden geplaatst in Nederland en 50 op Borneo.

Zien we jou volgend jaar ook weer, op een nóg duurzaam Gemeentelijk Grondstoffencongres? 

Meer nieuws

Meer artikelen lezen over dit onderwerp? Klik op een tag om gerelateerd nieuws te vinden:
Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.