NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Ralph Peters nieuwe Adviseur Public Affairs NVRD

Datum: 31-05-2021
7 juni start Ralph Peters als Adviseur Public Affairs voor de NVRD. Samen met het verenigingsbureau gaat hij de publieke belangen van onze leden ten behoeve van een duurzame en leefbare samenleving behartigen.

Als adviseur Public Relations gaat Ralph zich bezighouden met alle facetten van belangenbehartiging, zowel landelijk, gemeentelijk en Europees. Ralph werkte tot voor kort als beleidsmedewerker testen en traceren bij het ministerie van VWS en daarvoor als beleidsmedewerker circulaire economie bij het ministerie van IenW. Naast zijn werkzaamheden voor de NVRD is hij momenteel ook gemeenteraadslid voor D66 in Utrecht.

De NVRD zette al veel in op belangenbehartiging maar we gaan er nog een schep bovenop doen. Dit kwam ook naar voren uit de wens van de leden die vertaald is in de onlangs aangenomen meerjarenstrategie 2021 -2025.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.