NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Reinier van den Berg op Gladheidbestrijdingscongres 2022

Datum: 09-03-2022
Reinier is meteoroloog en bekend geworden als weerman bij RTL. Naast een passie voor klimaat heeft hij ook een passie voor duurzaamheid. Zo spant hij zich wereldwijd in om mensen bewust te maken van de gevolgen van klimaatverandering.
Tijdens het Nationaal Gladheidbestrijdingscongres van de NVRD op 14 april 2022 spreekt Reinier over de toekomst van gladheidbeheer. Hij zal met ons terugkijken op de afgelopen winterperiode en vertellen wat ons als gladheidbeheerders de komende jaren te wachten staat. 

Nationaal Gladheidbestrijdingscongres 2022
Dit congres is hét landelijke congres voor alle professionals betrokken bij gladheidbeheer op de Nederlandse (en Vlaamse) wegen. Wat zijn de laatste ontwikkelingen en welke innovaties staan ons te wachten? Zeker is dat duurzaamheid een steeds belangrijker thema is, ook binnen het gladheidbeheer. 
  • Thema: Duurzaam gladheidbeheer
  • 3 plenaire sprekers
  • 8 interessante deelsessies in 2 rondes
  • een voertuigenparade
  • een netwerkborrel

Mis het niet! 
 
Schrijf u in via deze pagina of kijk voor meer informatie op: https://www.gladheidcongres.nl/

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.