NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Reserveer uw hotelkamer voor NVRD Jaarcongres 2020

Datum: 19-12-2019
Eindhoven, dat is waar het NVRD Jaarcongres 2020 op 13 en 14 mei plaatsvindt. NVRD en Cure verwelkomen NVRD-leden in deze innovatieve stad. Gedurende twee dagen staat het thema ‘Innovatie - de rol van de overheid’ centraal.

De NVRD heeft 100 hotelkamers (inclusief ontbijt) voor haar leden in optie genomen. En wel bij Pullman Eindhoven Cocagne, een hotel in het centrum van Eindhoven. De kamers zijn te boeken via https://businesstravel.accorhotels.com/nl/booking/advanced-search.shtml?identification.reserverType=SC&identification.reserverId=SCP2343668&identification.reserverContract=NV565NL684.

Op de eerste pagina kunt u de plaatsnaam Eindhoven invoeren, de gewenste data en het aantal kamers. Vervolgens kiest u het Pullman Eindhoven Cocagne hotel. Hierna is het mogelijk een Classic of Superior kamer te selecteren. Dan is de laatste stap het boeken van de kamer.

In januari verstuurt de NVRD de uitnodigingen van het Jaarcongres. Hierin leest u meer over sprekers en locaties.

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.