NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Richard Engelfriet, Maarten Steinbuch en Solar Team Eindhoven sprekers op NVRD Jaarcongres 2020

Datum: 20-02-2020
Het programma van het NVRD Jaarcongres 2020 belooft een mooi en afwisselend geheel te worden. Graag stellen wij de sprekers aan u voor. Zij zullen op 14 mei het podium van het Klokgebouw te Eindhoven betreden.

Richard Engelfriet is spreker en columnist. In zijn laatste boek De Succesillusie veegt hij de vloer aan met allerhande claims naar succes, zoals het SMART maken van doelen, persoonlijkheidstests en de Golden Circles van Simon Sinek. Tijdens ons congres zal Engelfriet op ludieke en humoristische wijze ons een spiegel voorhouden over diverse trends rond innovatie en de overheid. Denk aan disruptieve innovatie, veranderingen die steeds sneller zouden gaan en de circulaire economie.

Maarten Steinbuch is een Nederlandse wetenschapper, werkzaam bij de Technische Universiteit Eindhoven. Hier bekleedt hij de leerstoel Systems & Control. Hij werkt hier aan innovaties voor onder meer de automotive industry, de high-tech sector en de zorg. Enkele van de innovaties waar hij zich mee bezig houdt zijn elektrisch vervoer, autonome autotechniek en kernfusie. Hij zoekt graag de verbinding met vakgenoten, de industrie en de samenleving door middel van zijn website, een actief Twitter-account en optredens bij onder andere De Wereld Draait Door.

Benieuwd naar de rest van het programma? Eerder introduceerden we al dagvoorzitter Nathan de Groot en sprekers Camilla van den Boom en Johan van den Elzen. Aanmelden voor het congres is mogelijk via de congreswebsite: www.nvrdjaarcongreseindhoven.nl

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.