NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Ruim 100 aanmeldingen voor de Afvalconferentie op 7 oktober

Datum: 24-09-2020
We zijn de 100 deelnemers gepasseerd voor de Afvalconferentie op 7 oktober aanstaande! Deelnemen aan de Afvalconferentie kan live in de zaal (op 1,5 meter) of online. Vandaag werd bekend dat er 50 deelnemers ipv 100 deel kunnen nemen. Gelukkig is online deelnemen onbeperkt. Dus meld je vandaag nog aan.  

Het thema van de Afvalconferentie is de Vitale Afvalsector, wat verwijst naar enerzijds de vitale rol van afvalbedrijven in de coronacrisis, maar ook naar de noodzaak om vitaal uit de crisis tevoorschijn te komen. Gastheer/talkshowhost Mark Beumer zal in twee gespreksrondes met een panel van 2 of 3 personen spreken over de invloed van de coronacrisis op veilig werken en de vitaliteit van de sector en productketens en afzetmarkten. Wat kunnen we leren van deze periode? Is de crisis tegelijk ook een kans?

Kijk voor meer informatie en aanmelden op: www.afvalconferentie.nl

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.