NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Save the date! 4 maart 2020 tweede Vakdag

Datum: 19-12-2019
Op 4 maart 2020 is het zover: dan organiseren NVRD en O&O Fonds GEO de tweede jaarlijkse Vakdag. Een dag speciaal voor (en door!) de praktische uitvoerders van onze branche.

In 2019 vond de eerste Vakdag plaats. Deze beviel organisatoren en deelnemers zo goed, dat ze besloten hier een jaarlijks terugkerend congres van de maken. In 2020 doen we dit op 4 maart, bij het GelreDome te Arnhem.

We beginnen de Vakdag al vroeg, om 08.00. We beginnen met een plenair programma, waarin we in gaan op het raakvlak tussen beleid en uitvoering. Hoe kunnen we deze werelden dichter bij elkaar brengen? Hierna splitsen we de groep voor drie rondes van deelsessies, onderbroken door een lunch. Tijdens de deelsessies gaan we interactief in op belangrijke ontwikkelingen in onze branche. Denk aan nieuwe technologie, integraal beheer van de openbare ruimte of omgaan met inwoners. Na een afsluitend plenair programma met een leuke spreker, sluiten we de dag af met een borrel om 15.00.

Leden van de NVRD ontvangen in januari flyers en een brief met meer informatie over deze dag. Alvast deelnemers aanmelden? Dat kan hier.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.