NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Save the date: Afvalconferentie 2022 op 5 oktober in DeFabrique, Utrecht

Datum: 20-07-2022
Na de succesvolle editie van 2021 organiseren de NVRD en Vereniging Afvalbedrijven dit jaar een volgende editie van de Afvalconferentie. Dit keer op 5 oktober 2022. Reserveer de datum dus alvast in je agenda!
De wereld van de toekomst is een circulaire wereld. Het besef groeit, maar de echte uitdaging blijft; hoe gaan we dit samen handen en voeten geven? Een grote verandering als deze, brengt grote vragen met zich mee. Wie pakt welke rol, hoe delen we de verantwoordelijkheid op een eerlijke manier en hoe maken we de snelheid die nodig is? 

Eén van de middelen die ervoor moet zorgen dat er verregaande strategische samenwerkingen ontstaan om als maatschappij circulair te worden is de Uitgebreide ProducentenVerantwoordelijkheid, oftewel UPV. 

Op 5 oktober 2022 gaan experts hierover in gesprek tijdens de Afvalconferentie 2022 in DeFabrique aan de Westkanaaldijk 7 in Utrecht. 

Zet de Afvalconferentie dus alvast in je agenda. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk op Afvalconferentie.nl


Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.