NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Save the date: bijeenkomst StAA ‘Effectief intern communiceren over veilig werken’

Datum: 26-09-2019
Op 28 november 2019 organiseert de Stichting Arbocatalogus voor het tweede jaar op rij een informatiebijeenkomst waarbij de vraag ‘Hoe communiceer je effectief over veilig en gezond werken?’ centraal staat.

Vanwege de zeer gewaardeerde bijeenkomst vorig jaar, organiseert de Stichting Arbocatalogus Afvalbranche ook dit jaar een informatiebijeenkomst over intern communiceren over veilig en gezond werken. Tijdens de bijeenkomst gaat de Stichting Arbocatalogus Afvalbranche ook in op de wijze waarop je medewerkers positief betrekt bij dit onderwerp.

Ook wordt er uitleg gegeven over de Arbocatalogus Afvalbranche, die de basis biedt voor veilig en gezond werken. Natuurlijk is er ook ruimte om met anderen in gesprek te gaan en om ervaringen uit te wisselen.

Wil je je alvast aanmelden? Dat kan via: info@arbocatalogus-afvalbranche.nl, onder vermelding van bedrijf, naam, functie en emailadres.

Datum: 28 november 2019
Tijd: van 12.30 tot 17.00 uur
Locatie: Antropia in Driebergen
Doelgroep: communicatieprofessionals
Ook welkom: KAM-functionarissen, OR-, VGWM-leden, directieleden
Organisatie: Stichting Arbocatalogus Afvalbranche
De toegang is gratis.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.