NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Save the date: Gemeentelijk Grondstoffencongres 2023

Datum: 27-10-2022
Op 30 maart 2023 organiseren wij in samenwerking met VNG weer het Gemeentelijk Grondstoffencongres. Ook dit jaar strijken we neer in Nijkerk bij congreslocatie Hart van Holland.
Werk jij bij een gemeente en/of ben je bezig met afval- en grondstoffen? Dan is het Gemeentelijk Grondstoffencongres onmisbaar. Al twintig jaar is dit hét congres waar gemeentelijke beleidsadviseurs elkaar ontmoeten om de laatste ontwikkelingen in het afval- en grondstoffenbeheer te bespreken. 

In 4 rondes, met steeds 5 presentaties om uit te kiezen, delen collega's uit de branche hun kennis en ervaringen. Je krijgt een uniek kijkje in de keuken! 

Gemeentelijk Grondstoffencongres 2023
De NVRD en VNG zetten zich de komende maanden in om weer een inspirerend programma neer te zetten. Wil je dit niet missen? Zet 30 maart dan alvast in je agenda! Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.