NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Save the Date: Vakdag 9 maart 2022

Datum: 14-10-2021
Op 9 maart 2022 organiseren NVRD en O&O Fonds GEO voor de derde maal gezamenlijk de Vakdag. Deze jaarlijks terugkerende dag, speciaal voor uitvoerend personeel, krijgt een plek midden in de Week van de AfvalHelden.

Begin maart 2020 was de Vakdag het laatste NVRD event waarbij ‘live’ samenkomen mogelijk was. Kort daarna ging het land op slot, waardoor de Vakdag in 2021 kwam te vervallen. In 2022 is het event terug. Wederom verzorgen NVRD en O&O Fonds GEO een dag gericht op (persoonlijke) ontwikkeling.

Meedenken
Het programma voor de Vakdag zou het projectteam graag vormgeven met aanpakkers uit de branche. Bent of kent u iemand die weet wat er op de werkvloer speelt en het leuk vindt creatief na te denken over een dagprogramma? Stuur dan een mailtje naar vanmeeteren@nvrd.nl.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.