NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Save the Date: Vakdag op 28 juni

Datum: 02-02-2023
Op 28 juni is het weer tijd voor de Vakdag. We nodigen iedereen uit de operatie van harte uit om (weer) deel te nemen aan deze dag.

We reizen af naar Utrecht, waar we locatie DUS tot onze beschikking hebben. Leuk feitje: DUS was ook de locatie van de allereerst Vakdag in 2019. Toen nog met vijftig deelnemers en een bescheiden programma. Inmiddels mogen we jaarlijks meer dan honderd deelnemers verwelkomen en hebben onder andere Formule 1 commentator Robert Doornbos en scheidsrechter Björn Kuipers hun inspirerende verhaal gedeeld. 

​Van 08.00 tot 15.30 staat er een programma klaar met onder andere een bezoek aan voertuigen, actieve workshops en een motiverende gastspreker. De precieze invulling van de dag houden we nog even geheim. Toch alvast aanmelden? Dat kan hier

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.