NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Save the date: webinar werking Arbocatalogus Afvalbranche

Datum: 05-05-2021
Nog niet bekend met de Arbocatalogus Afvalbranche? Of vergeten hoe je hem ook alweer gebruikt? Laat je informeren over de werking van de arbocatalogus tijdens het webinar dat de Stichting Arbocatalogus Afvalbranche op dinsdag 1 juni om 10.00 uur organiseert. Speciaal bedoeld voor leidinggevenden, OR en KAM-specialisten, maar interessant voor iedereen die werkt met de Arbocatalogus Afvalbranche.

De Arbocatalogus Afvalbranche is dé standaard voor veilig en gezond werk in onze branche. Het is een op de praktijk gebaseerd online instrument, dat maatregelen geeft voor vele, mogelijke risico’s. Een handig hulpmiddel voor werkgevers en werknemers om ongevallen te voorkomen of in elk geval te beperken. In de arbocatalogus kunnen effectieve maatregelen worden gevonden voor in de eigen RI&E geïnventariseerde risico’s.

Het webinar duurt ongeveer drie kwartier. Aanmelden is mogelijk door een mail te sturen naar info@arbocatalogus-afvalbranche.nl o.v.v. naam, bedrijfsnaam, functie en e-mailadres.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.