NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Saver start met Tablet & Taal in de afvalbranche

Datum: 09-10-2019
Het belangrijkste kapitaal van de afvalbranche zijn de mensen die erin werken. Inzetbaarheid van medewerkers en scholing krijgt dan ook veel aandacht. Om scholing te kunnen volgen en om de ontwikkelingen op de ‘werkvloer’ bij te houden is een voldoende tablet- en taalvaardigheid noodzakelijk.

Voorwaartz taaltraining – coaching ontwikkelde hiervoor samen met Afvalservice gemeente Breda een succesvolle aanpak: Tablet & Taal. Inmiddels zetten meer afvalbedrijven Tablet & Taal in. Zo is Saver NV (Roosendaal) oktober 2019 met een traject gestart. Voor Tablet & Taal zijn interessante subsidies beschikbaar. Tel mee met Taal voorziet in maximaal 2/3e deel van de scholingskosten. In 2020 opent er opnieuw een tranche van deze regeling.

Meer informatie: Marina Wisse, projectmanager Voorwaartz taaltraining – coaching BV, m.wisse@voorwaartz.nl, tel. 06- 50402188

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.