NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Schrijf je nu in voor de gratis Benchmark Schoon 2020

Datum: 20-02-2020
In mei gaat de Benchmark Schoon (peiljaar 2019) weer van start. In deze benchmark vergelijken gemeenten de prestaties op kwaliteit, kosten en aanpak van de ‘beheerthema’s Schoon’ zoals zwerfafval, reiniging en onkruid. Hierdoor worden gemeenten geprikkeld om te leren van elkaar en in benchmarkbijeenkomsten ervaringen en best practices uit te wisselen.  

Themabijeenkomsten
De benchmark start in mei en heeft een looptijd tot december. In deze periode treffen de deelnemers elkaar drie keer om (tussen)resultaten te bespreken en wat uitgebreider stil te staan bij specifieke thema’s zoals bijvoorbeeld beleving.

Deelname is gratis
De Benchmark Schoon wordt verzorgd door de NVRD in samenwerking met NederlandSchoon en wordt aan alle gemeenten kosteloos aangeboden. Meer informatie over benchmark en deelname is te vinden op www.benchmarkschoon.nl. Voor een indruk van de belangrijkste resultaten uit de benchmark van afgelopen jaar kijk op: https://www.benchmarkschoon.nl/#actueel.

Aanmelden voor de benchmark 2020 (peiljaar 2019) kan via info@benchmarkschoon.nl. Voor meer informatie kunt u terecht bij Imelda Massop van de NVRD (088 377 0024) of bij Folkert Starreveld van CyclusManagement (tel: 06-54755102).

Indien ‘Schoon’ niet in uw takenpakket zit verzoeken we u dit bericht bij uw collega onder de aandacht te brengen. Begin mei sluit de inschrijving.

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.