NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Sigrid Schuurmann nieuwe bestuursvoorzitter Young NVRD

Datum: 18-06-2020
Oud-voorzitter Machteld Woudenberg, werkzaam bij NVRD-lid Avalex, draagt haar voorzittersfunctie na vijf jaar over. Sigrid Schuurmann, werkzaam bij gemeente Rotterdam, neemt de rol van voorzitter over.

Sigrid Schuurmann begon bij de NVRD als trainee en vond daarna haar plek bij de gemeente Rotterdam. Hier is zij projectleider bij Projectbureau Schone Stad. Sigrid: “Young NVRD is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een enthousiast, branche-breed netwerk. Ik kijk er naar uit om deze kar te gaan trekken en samen met de Young Professionals uit de branche dit enthousiasme actief in te zetten en onze kennis te blijven delen.”

Young NVRD
Het Young NVRD netwerk bestaat uit meer dan 100 jonge professionals (tot 35 jaar) uit de afval- en reinigingsbranche. Voor hen organiseert het Young NVRD bestuur inspirerende bijeenkomsten, waarin wordt stilgestaan bij de toekomst van de branche.

Wil jij ook meedenken over inspirerende bijeenkomsten en de toekomst van het Young NVRD netwerk? Houd dan de NVRD in de gaten, want rond augustus 2020 gaan we op zoek naar nieuwe bestuursleden voor Young NVRD.

Beluister hier de podcast met Sigrid Schuurmann die in 2019 werd opgenomen:

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.