NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Staatssecretaris Vivianne Heijnen geeft startsein Week van de AfvalHelden

Datum: 02-03-2022
Van 7 tot en met 13 maart is het weer de Week van de AfvalHelden. Dan zetten gemeenten, organisaties en inwoners in het hele land de bijna 30.000 professionals die werken in de afvalbranche in het zonnetje. Afvalinzameling, groenbeheer, reiniging en verwerking: werk dat essentieel is voor een goed draaiende samenleving en een belangrijke rol speelt op weg naar een volledig circulair Nederland in 2050.
Om deze week goed te beginnen geeft staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Vivianne Heijnen op maandag 7 maart het officiële startsein voor de Week van de AfvalHelden bij deelnemer aan de week en reinigingsdienst Rd4 in Heerlen. 

In de week die volgt lopen de initiatieven verspreid over het land enorm uiteen, van een gratis ontbijt of lunch-to-go tot cadeaus, massages en kleurplaten achter de ramen. Veel van deze initiatieven gaan we ook terugzien in de media. Maar goed ook, want onze AfvalHelden verdienen onze waardering. Meer informatie over de Week van de AfvalHelden en een handige toolbox is te vinden op www.weekvandeafvalhelden.nl

De Week van de AfvalHelden is een initiatief van de brancheorganisaties NVRD, Vereniging Afvalbedrijven, TLN en O&O fonds GOE. 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.