NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Stakeholderevent Transitieagenda Consumptiegoederen 2022

Datum: 30-06-2022
Op donderdag 29 september vindt de jaarlijkse stakeholderbijeenkomst van de Transitieagenda Consumptiegoederen plaats. Het thema van de dag is ‘De koplopers centraal’. Waar staan de koplopers nu en wat is nodig om alle spelers uit het systeem mee te krijgen? Iedereen is namelijk nodig om de transitie naar een volledig circulaire consumptiegoedereneconomie tot een succes te maken.
Na een toespraak van Jacqueline Cramer en een opening door voorzitter Anne-Marie Rakhorst gaan de aanwezigen uiteen in verschillende deelsessies. Per productgroep verdiept men zich in een circulaire koploper uit de sector. Wat is hun visie voor de toekomst? Wat zijn hun grootste uitdagingen? En wat is de eigen rol van de aanwezigen in dit verhaal? 

De deelsessies richten zich op meubels, verpakkingen & verbruiksartikelen, textiel, elektrische apparaten en chemische producten. Ook zal er aandacht worden besteed aan de meest recente ontwikkelingen vanuit de EU en is er de gelegenheid elkaar te spreken, te borrelen en een vegetarische snack te nuttigen! 

Datum: 29 september 2022
Tijd: 14:00 - 17:00 uur
Locatie: Villa Jongerius, Kanaalweg 64 - 3527 KX Utrecht

Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden. 


Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.