NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Startbijeenkomst leernetwerk Circulaire Ambachtscentra op 5 september

Datum: 29-08-2019
Op 5 september vindt de eerst bijeenkomst plaats van het leernetwerk Circulaire Ambachtscentra. Deze middag is bedoeld voor gemeenten en aangesloten partijen die interesse en plannen hebben voor circulaire ambachtscentra. De laatste ontwikkelingen van het icoonproject komen aan de orde en er wordt ingegaan op de vragen die leven over het realiseren van een circulair ambachtscentrum. Aanmelden kan t/m 2 september via:https://www.vang-hha.nl/bijeenkomsten-0/bijeenkomsten/2019/startbijeenkomst-leernetwerk/  

Gemeenten hebben voor de prijsvraag al veel mooie plannen aangeleverd. Om iedereen te helpen met hun vraagstukken en het realiseren van de plannen start op 5 september het leernetwerk circulaire ambachtscentra. Tijdens deze bijeenkomst staat kennisdeling en het bespreken, en beantwoorden van leervragen centraal. De vragen die zijn gesteld via het aanmeldformulier zullen aan bod komen. Het leernetwerk is er ook voor om deze kennisdeling in te toekomst te waarborgen. Ook is er tijdens de startbijeenkomst specifiek ruimte om dieper in te gaan op de juridische aspecten van afval op de milieustraat. Vanuit het rijk wordt er onderzoek gedaan naar juridische aspecten van afval op de milieustraat en circulaire ambachtscentra. De juridische expert die dit onderzoek uitvoert is er deze dag bij.

Datum: 5 september 2019 
Tijd: 13:00 tot 17:30
Locatie: Utrecht, LEF Future centre
Adres: Gebouw Westraven Rijkswaterstaat, Griffioenlaan 2, 3526 LA Utrecht

Doelgroep: Gemeenten die bezig zijn op het gebied van circulaire ambachtscentra of daarvoor concrete plannen hebben, plus één introducé.

Aanmelden: u kunt zich tot en met 2 september aanmelden via het aanmeldformulier.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.