NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Stip op de horizon: Grondstoffencongres op 24 maart 2022

Datum: 06-05-2021
De afgelopen maanden hebben NVRD en VNG Connect achter de schermen overleg gevoerd over de organisatie van het volgende Grondstoffencongres. Veel deelnemers en leden hebben laten weten dat zij, wanneer dit veilig kan, weer graag een fysiek congres willen. Daarom is besloten om te werken naar een fysiek Gemeentelijk Grondstoffencongres op 24 maart 2022.

Hiervoor ontvangt u binnenkort de eerste vooraankondiging. Omdat 24 maart 2022 nog ver weg is, is besloten om als onderdeel van het Grondstoffencongres, een tweetal webinars te organiseren op 1 juli 2021 en 4 november 2021 over actuele onderwerpen. Deze webinars zijn onderdeel van het Grondstoffencongres en alleen te volgen voor degenen die zich alvast aanmelden voor het Grondstoffencongres 2022. Centraal bij het Grondstoffencongres staat de rol van gemeenten bij de aanpak en agendering van problemen in de verschillende ketens. Reserveer alvast 24 maart 2022 (en dan ook 1 juli en 4 november) in uw agenda.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.