NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Themacartoons Week van de Veiligheid beschikbaar

Datum: 28-05-2020
De Stichting van de Arbocatalogus heeft twee cartoons ontwikkeld voor de Week van de Veiligheid. De cartoons verbeelden het thema ‘Afstand Houden’ in de afvalbranche. Organisaties in de branche kunnen de cartoons rechtsvrij gebruiken bij activiteiten en in publicaties.

De eerste week van juni staat al enkele jaren in het teken van de Week van de Veiligheid. Dit jaar draagt de week het thema ‘Afstand Houden’. Een thema wat niet alleen goed bij de huidige situatie past, maar altijd van belang is binnen de afvalbranche. Denk aan het afstand houden van agressieve inwoners, maar ook van bewegende delen van machines.

Communicatietoolkit
Om leden te ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van bijpassende activiteiten, ontwikkelde de Stichting van de Arbocatalogus een communicatietoolkit. In het document Week van de Veiligheid  is het volgende terug te vinden:

  1. Overzicht van het thema, de doelen en planning van de Week van de Veiligheid
  2. Overzicht werkzaamheden waarin afstand houden een rol speelt
  3. Instructie ‘organiseren van een wedstrijd met het beste voorbeeld’
  4. Werkinstructie ‘hoe maak ik een vlog’

De bijpassende cartoons en het logo van de Week van de Veiligheid is in verschillende bestandsvormen te downloaden via: https://we.tl/t-BgklK3afRI

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.