NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Traineeship Circulaire Economie - Koninklijke Vereniging voor Afval- en Reinigingsmanagement (NVRD)

Datum: 18-04-2022
Net of bijna afgestudeerd en op zoek naar een afwisselende en veelzijdige start van je carrière? En heb je een passie voor duurzaamheid? Dan is dit je kans om te werken aan een schone en duurzame samenleving. Wij zijn op zoek naar jonge starters die willen bijdragen aan de circulaire economie van de toekomst.
Het landelijke traineeship Circulaire Economie draait om jouw ontwikkeling tot zelfstandig professional. Je krijgt de kans om in twee jaar tijd te werken bij drie verschillende organisaties in de afval- en reinigingsbranche. Bij iedere werkplek ben je 8 maanden werkzaam en dit geeft jou de ruimte om te ontdekken wat bij je past. Daarnaast volg je een opleidingstraject met andere trainees op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en inhoudelijke kennis. 

Maak met ons van afval het nieuwe goud 
De organisaties waar je komt te werken zijn verantwoordelijk voor de (gescheiden) inzameling en verwerking van het huishoudelijk afval en voor een schone en veilige leefomgeving. Je werkt vanuit de gedachte dat er in een circulaire economie geen afval bestaat en grondstoffen steeds opnieuw worden hergebruikt. Een circulaire economie betekent echter ook het verminderen van de hoeveelheid afval en dus het voorkómen ervan.

Kijk voor meer informatie op nvrd.nl/traineeship

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.