NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Uitnodiging vergadering werkgroep ICT/STOSAG – 3 december

Datum: 24-10-2019
Het is een tijdje stil geweest rond de Commissie STOSAG, maar inmiddels is deze weer actief opgepakt door de NVRD. De commissie is omgevormd tot de Commissie ICT en heeft een bredere missie gekregen dan enkel Stosag. Graag zou de commissie wederom een beroep doen op de actieve ondersteuning van de voormalige werkgroep Stosag, die omgevormd zal worden tot de werkgroep ICT.

Op 3 december vindt de eerste vergadering van de vernieuwde werkgroep ICT plaats bij Omrin. Deze vergadering staat in het teken van ontmoeting en een gezamenlijke visie ontwikkelen. Er spelen in de afval- en milieubranche veel ICT zaken, te denken aan privacy, data-management en geografische informatiesystemen. De commissie ICT, begeleid door de werkgroep ICT, wil de digitalisering prominent op de agenda in de branche krijgen.

Het programma is op dit moment nog in ontwikkeling, maar zal in ieder geval bestaan uit een werkbezoek aan Omrin, een gecombineerde vergadering van de Commissie en de werkgroep ICT, een presentatie van een inspirerende spreker en een aansluitende borrel.

Alle bij de NVRD bekende deelnemers van de voormalige werkgroep Stosag ontvangen een uitnodiging voor de vergadering. Mocht u nog niet bij de werkgroep aangesloten zijn maar wel interesse hebben in deelname aan de werkgroep en de vergadering, dan kunt u contact opnemen met Daan Middelkamp middelkamp@nvrd.nl

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.