NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Vacature Afdelingshoofd Strategie en Projecten bij de gemeente Amsterdam

Datum: 17-12-2021
Wilt u werken aan de ambities van de wereldstad Amsterdam om de groene koploper van Nederland en Europa te worden? Creëert u vanuit de directie Afval en Grondstoffen van Gemeente Amsterdam een schone en leefbare stad voor inwoners, ondernemers en bezoekers? En bent u sterk in het vernieuwend en zakelijk realiseren van deze bestuurlijke ambities? 

Publiek Netwerk zoekt voor deze positie in opdracht van Gemeente Amsterdam een resultaatgerichte strategische manager met ruime ervaring in politiek bestuurlijke processen en een aansprekende visie op de wereld van afval, circulariteit, logistiek en innovaties op dat gebied. Een gezaghebbend manager met een zakelijke inslag die kostenbewust stuurt en staat voor de ambities van Amsterdam, zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Een strategisch sterke adviseur die in een complex krachtenveld evenwichtig en relatiegericht koers vaart. Dit uiteraard met een duidelijke visie en een scherp oog voor een goed functionerende bedrijfsvoering en heldere verantwoording over de inzet van mensen, middelen en resultaten.  

Klik hier voor de volledige vacaturetekst.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.