NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Vacature ISWA: eventmanager (vervanging zwangerschapsverlof)

Datum: 10-03-2022
De International Solid Waste Association (ISWA) is op zoek naar een event manager die hen vanaf circa midden april tot 1 oktober 2022 kan komen versterken in verband met tijdelijke vervanging van een zwangerschapsverlof.


De internationale partij zoekt een enthousiaste event manager met uitstekende coördinerende en administratieve vaardigheden. Ervaring met internationale events is een pré. Tijdens het dienstverband zal de event manager zich onder andere bezighouden met het organiseren en bijwonen van het ISWA World Congress 2022 in Singapore en een beursdeelname in München. Ook het organiseren van diverse hybride events komt aan bod.  

  • Vier dagen per week
  • Gebaseerd in Nederland, met reizen naar Singapore en Duitsland
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en schrift is een vereiste

Interesse in deze functie? Bekijk hier de vacature op LinkedIn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzie van de Pas (NVRD) vandepas@nvrd.nl.

 

 


Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.