NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Vacature: Medewerk(st)er Relatiebeheer (ca. 20 – 24 uur per week)

Datum: 18-12-2020
De NVRD zoekt een medewerker om onze leden nog beter en actiever van dienst te zijn. Je bent het eerste aanspreekpunt van onze leden. Je verwelkomt leden op ons kantoor, zodra dit weer kan. Voorkomende werkzaamheden betreffen het voeren van het ledensecretariaat, het (helpen) beantwoorden van ledenvragen, en het actief helpen onderhouden van de online kennisbank voor leden. Ook ondersteun je bij bijeenkomsten voor onze leden, zowel bij de registratie vooraf als op locatie als gastheer/vrouw. De functie is voor ca. 20 – 24 uur per week, bij voorkeur te verdelen over 4 werkdagen. Het precieze aantal uren is bespreekbaar, en mede afhankelijk van de mogelijke geschiktheid om ook te ondersteunen in financiële administratie en facturatie.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die zowel energiek en bevlogen met onze leden contact onderhoudt, initiatief neemt en collega’s bij diverse zaken zoals administratie en inplannen van vergaderingen ondersteunt, als ook zelfstandig en nauwgezet de ledenadministratie bewaakt. Het is een functie waarbij je zowel zelfstandig moet kunnen werken als in teamverband met de event manager, beleidsmedewerkers, de redactie, office manager en communicatie adviseur. Je rapporteert rechtstreeks aan de algemeen directeur. Al met al een afwisselende functie binnen een warm collegiaal team voor een energieke duizendpoot!

Functie-eisen

  • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal MBO niveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Sociaal vaardig, dienstverlenend, initiatiefrijk;
  • Vaardig met het Office pakket;
  • Representatief en gastvrij, met goed gevoel voor de belangen van onze 500 leden – dé basis van onze vereniging.

Bedrijfsprofiel

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar. Om hier succesvol in te zijn heeft de vereniging in de loop der jaren een nationaal en internationaal erkend platform en netwerk gevormd voor de uitwisseling van kennis en ervaring op het gebied van afvalbeheer, reiniging en het beheer van de openbare ruimte. Samen met haar leden zet de NVRD zich in voor maatschappelijk verantwoord afvalbeheer en een leefbare stad. De NVRD is al sinds haar oprichting een hechte en herkenbare vereniging. De leden van de NVRD voelen zich nog altijd verbonden met elkaar rondom de kernbegrippen publiek, afval, grondstoffen en beheer openbare ruimte. En zo wordt de NVRD ook door haar omgeving gezien. De NVRD is hét aanspreekpunt in Nederland waar het gaat om de zorg voor en de uitvoering van deze gemeentelijke beheertaken. De vereniging wordt ondersteund door een bureau met ongeveer 15 medewerkers.

Arbeidsvoorwaarden

  • Jaarcontract met optie tot verlenging bij goed functioneren;
  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Prettige collegiale werkomgeving;
  • Standplaats: Arnhem, nabij Centraal Station.

 

De gesprekken vinden in januari plaats, mogelijk via videobellen. Stuur uiterlijk 5 januari je motivatie voorzien van CV aan Wendy de Wild via vacatures@nvrd.nl

Let op: je mail/sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je een schriftelijke motivatie en CV hebt bijgesloten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.