NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

VANG-support, stand van zaken

Datum: 24-05-2019
VANG-support, een regeling waarbij 4 dagen gratis advies te gebruiken zijn om VANG-gerelateerde onderwerpen aan te pakken, is bezig aan het derde jaar. Tijd voor een korte terugblik. De teller voor het aantal aanvragen staat sinds najaar 2017 op 48. De onderwerpen van VANG-support zijn divers. Van een doorrekening van scenario’s tot second opinion bij afvalcommunicatie, van optimaliseren GFT-inzameling tot voorbereiden participatietraject. De tabel hieronder geeft de verdeling van de trajecten over de verschillende onderwerpen.   onderwerp aantal diftar 13 communicatie en gedrag 11 afvalbeleid en scenario's 9 omgekeerd inzamelen 4 participatie 3 milieustraat 3 textiel 1 luiers 1 GFT 1 PMD/kunststof 1 nascheiden 1

Heeft u ook behoefte aan ondersteuning over een bepaald onderwerp, laat het ons weten. Samen kunnen we kijken of VANG-support een mogelijkheid is. Meer info over VANG-support is hier te vinden: https://www.vang-hha.nl/nieuws-achtergronden/2017/vang-support/ .

Met vragen of even sparren kunt u terecht bij Koos van Dael, vandael@nvrd.nl en 06-51396369.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.