NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Verkiezing 'Strooiheld van het jaar 22/23'

Datum: 18-01-2023
Het werk van gladheidbestrijders is cruciaal voor de veiligheid op de weg. Dat gaat vaak gepaard met onregelmatige werktijden en op pad gaan in winters weer. Ga er maar aan staan. Daarom organiseert Infoplaza de verkiezing 'Strooiheld van het jaar 22/23'.
Of het nu om schouwen, strooien, sproeien of schuiven gaat. Van broekie tot doorgewinterde coördinator. Iedereen die zichzelf als gladheidbestrijder ziet, kan 'Strooiheld van het jaar' worden. 

Aan het einde van het gladheidseizoen komt Infoplaza langs bij de winnaar om de Gouden Schuiver te overhandigen. Ook zal er voor het hele team een après-strooi borrel worden georganiseerd. Als NVRD doen wij hier graag nog een schepje bovenop door de winnaar twee gratis kaarten aan te bieden voor het Gladheidbestrijdingscongres 2024 

Wil je iemand nomineren? 
Dat doe je eenvoudig via deze pagina
Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.