NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Verspillingsvrije Week: 1-7 september 2020

Datum: 10-06-2020
Doet uw gemeente ook mee met de tweede editie van de Verspillingsvrije Week? Nederlanders zijn steeds bewuster bezig met het verminderen van voedselverspilling. We zijn al goed bezig, maar er valt nog heel veel te winnen.

Daarom willen we heel Nederland uitdagen om zo min mogelijk voedsel weg te gooien, met extra aandacht in de Verspillingsvrije Week. Tijdens deze week bieden we consumenten volop tips en inspiratie. Want minder voedselverspilling is beter voor het milieu én de portemonnee.

Op de menukaart vind je alle informatie om bij te dragen aan de Verspillingsvrije Week. Zo zijn er communicatiemiddelen beschikbaar die u kunt delen via de eigen kanalen. Daarnaast is het mogelijk om gratis tools aan te vragen om uit te delen aan inwoners. Zo gaan gemeenten op weg naar een #verspillingsvrije gemeente!

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.