NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Vul de enquête Grip op Onkruid in

Datum: 25-06-2020
Sinds april 2016 is het bestrijden van onkruid met behulp van chemische middelen verboden. Veel gemeenten, reinigingsdiensten en aannemers zijn in de afgelopen jaren op zoek gegaan naar grip op onkruid door de inzet van effectieve niet-chemische beheer methoden, als ook naar nieuwe evenwichten in de kosten en te realiseren kwaliteit.

Tauw en Peter Van Welsem Advies voeren in opdracht van de NVRD een onderzoek uit naar de huidige stand van zaken van onkruidbeheersing in Nederland. Met het onderzoek willen we daarnaast ervaringen en best practices uitlichten, en trends en ontwikkelingen binnen de onkruidbeheersing bepalen. Dit alles om grip te krijgen op onkruid. Om een nieuw landelijk dekkend beeld te realiseren zetten wij de vragenlijst ‘Grip op Onkruid’ landelijk uit. De NVRD is verheugd dat Vereniging Stadswerk, VHG en Cumula hun medewerking verlenen.

Vul de enquete in via deze link

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.