NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Waardering al volop getoond tijdens Week van de AfvalHelden

Datum: 04-03-2021
Afgelopen maandag ging de Week van de AfvalHelden van start. Een week lang staan alle AfvalHelden in de branche in het zonnetje. Meer dan 80 organisaties verspreid over heel Nederland sloten zich aan bij het initiatief.

Er komen al veel mooie voorbeelden voorbij waaruit het tonen van waardering blijkt. Inwoners schrijven kaartjes, taart en ontbijtjes worden uitgedeeld en posters worden opgehangen. In diverse filmpjes komen de AfvalHelden zelf aan het woord en geven zij aan waarom zij trots zijn op hun beroep.

 

 

 

 

Blijvend waardering tonen
Ook na de Week van de AfvalHelden blijft het tonen van waardering belangrijk. Dr. A.R. (Arjella) van Scheppingen neemt ons vandaag mee in de manieren waarop je waardering kan uiten naar je collega’s. Arjella komt met concrete voorbeelden en geeft handige tips die je binnen je eigen organisatie blijvend kan toepassen. Het webinar zal na vandaag ook terug te kijken zijn via youtube.

Programma van de week
Iedere dag van de Week van de AfvalHelden heeft een eigen thema. Organisaties zijn vrij om aan te haken op dit weekprogramma, maar mogen ook geheel hun eigen invulling geven aan de week. De activiteiten van de organisaties kunnen op social media gevolgd worden via #AfvalHelden en/of #WeekvandeAfvalHelden. Op www.weekvandeafvalhelden.nl is een speciale feed aangemaakt waar je kan zien wat er allemaal gebeurt.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.