NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Wateroverlast in Limburg

Datum: 15-07-2021
We leven mee met de NVRD-leden in Limburg die persoonlijk en in hun werk te maken hebben met bizarre weersomstandigheden.

Zware regenval teisterde Zuid-Limburg gisteren voor de tweede dag op rij. Beken en riviertjes traden buiten hun oevers, verschillende plekken werden ontruimd vanwege het wassende water. Hulpdiensten zijn overbelast.

Ondanks de omstandigheden wordt op sommige plekken nog altijd getracht afval in te zamelen. Ook staan de collega’s met mens en materieel de hulpdiensten bij. RD4 heeft haar gemeenten aangeboden om zondag het milieupark extra open te stellen zodat mensen hun puinhopen kwijt kunnen zodra de regen stopt. Ook biedt het bedrijf aan om mensen die in een lastige financiële situatie zitten, te helpen met huisraad vanuit de kringloopvoorraad. Dit terwijl de medewerkers van RD4 ongetwijfeld ook persoonlijk te maken hebben met veel overlast. Het toont maar eens dat AfvalHelden terecht de naam 'Helden' dragen!

 

 

 

 

 

 

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.