NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Webinar Infoplaza: Gladheidbestrijding in de praktijk, een terugblik op afgelopen winter

Datum: 14-04-2021
Op dinsdagochtend 11 mei 2021 om 10.00 uur organiseert Infoplaza een gratis webinar.  Alfred Snoek, gladheid meteoroloog bij Weerplaza en Sander Kruithof, gladheidcoördinator van de gemeente Hellevoetsluis geven het Webinar ‘Gladheid in de praktijk’. In dit webinar nemen zij u aan de hand van een aantal voorbeelden van afgelopen winter mee in het maken van de juiste beslissingen om zo effectief te mogelijk te strooien.

Zij gaan dieper in op de uitdaging; wanneer kunt u het beste een strooiactie uitzetten? Eén van de belangrijkste factoren daarbij is de weersgesteldheid! Duikt de temperatuur onder nul, droogt de weg in de loop van de avond op, of wordt deze in de loopt van de nacht door condensatie vochtig, of gaat er misschien (winterse) neerslag vallen? Kortom genoeg interessante facetten die de gladheidbestrijding zo boeiend en uitdagend voor u maken.

Bij deelname maakt u kans op een cursus gladheidbestrijding voor u en uw hele team (max. 10 personen).

Meld u zich nu alvast aan!

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.